Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
SALTBAKTE POTETER

Ingredienser

  • 12 stk. potet
  • 2 dl grovt salt
Del

Saltbakte poteter

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Saltbakte poteter passer ypperlig som tilbehør til middagen eller som egen smårett på tapasbordet. Saltet gjør at fuktigheten bevares i potetene under varmebehandling, og gir et knallgodt og saftig resultat. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 12 stk. potet
  • 2 dl grovt salt

Slik gjør du

  1. Ha salt i bunnen på en ildfast form.
  2. Vask poteter og prikk dem lett med en gaffel. Legg dem i den ildfaste formen og strø litt salt over.
  3. Stek potetene midt i ovnen på 200 °C i ca. 40 minutter, eller til de er møre.
Børst av mesteparten av saltet før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 23.03.2023 15:25:35