Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
SALTBAKTE POTETER

Saltbakte poteter

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. potet
  • 2 dl grovt salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Saltbakte poteter passer ypperlig som tilbehør til middagen eller som egen smårett på tapasbordet. Saltet gjør at fuktigheten bevares i potetene under varmebehandling, og gir et knallgodt og saftig resultat. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. potet
  • 2 dl grovt salt

Slik gjør du

  1. Ha salt i bunnen på en ildfast form.
  2. Vask poteter og prikk dem lett med en gaffel. Legg dem i den ildfaste formen og strø litt salt over.
  3. Stek potetene midt i ovnen på 200 °C i ca. 40 minutter, eller til de er møre.
Børst av mesteparten av saltet før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Potet du vil elske

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB15 28.09.2023 09:39:04