Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
SALTBAKTE POTETER

Saltbakte poteter

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. potet
  • 2 dl grovt salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Saltbakte poteter passer ypperlig som tilbehør til middagen eller som egen smårett på tapasbordet. Saltet gjør at fuktigheten bevares i potetene under varmebehandling, og gir et knallgodt og saftig resultat. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. potet
  • 2 dl grovt salt

Slik gjør du

  1. Ha salt i bunnen på en ildfast form.
  2. Vask poteter og prikk dem lett med en gaffel. Legg dem i den ildfaste formen og strø litt salt over.
  3. Stek potetene midt i ovnen på 200 °C i ca. 40 minutter, eller til de er møre.
Børst av mesteparten av saltet før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Potet du vil elske

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 29.05.2024 01:06:13