Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Bakt pastinakk med honning

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 kg pastinakk
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss flytende honning , eventuelt lønnesirup
  • 1,5 ss ristede sesamfrø
  • 1 ss sesamolje
Del

Bakt pastinakk med honning og sesamfrø

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Den milde, aromatiske smaken til pastinakken kommer ekstra godt fram sammen med litt honning og sesamfrø. Noen dråper sesamolje tilfører en deilig, nøtteaktig smak som passer godt sammen med de fleste stekte kjøttretter.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 kg pastinakk
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss flytende honning , eventuelt lønnesirup
  • 1,5 ss ristede sesamfrø
  • 1 ss sesamolje

Slik gjør du

  1. Skrell pastinakk og del dem på langs og eventuelt i mindre biter på langs om nødvendig.
  2. Legg pastinakkbiter i en ildfast form og tilsett olje og salt. Bland godt og fordel jevnt i formen. Ha på honning, se til at det kommer på alle bitene.
  3. Plasser formen midt i stekeovnen på 200 °C og stek i 35 minutter, eller til pastinakken er mør og gyllenbrun.

Anrett pastinakken på et serveringsfat, drypp over sesamolje og dryss over sesamfrø.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 27.01.2023 22:24:10