Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt pastinakk med honning

Bakt pastinakk med honning og sesamfrø

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 kg pastinakk
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss flytende honning , eventuelt lønnesirup
  • 1,5 ss ristede sesamfrø
  • 1 ss sesamolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Den milde, aromatiske smaken til pastinakken kommer ekstra godt fram sammen med litt honning og sesamfrø. Noen dråper sesamolje tilfører en deilig, nøtteaktig smak som passer godt sammen med de fleste stekte kjøttretter.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 kg pastinakk
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss flytende honning , eventuelt lønnesirup
  • 1,5 ss ristede sesamfrø
  • 1 ss sesamolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 29.05.2024 01:47:13