Pizzapannekake Kategori Kos Vanskelighetsgrad Middels Tid 40–60 min Server nystekt pizzapannekake med rucculasalat og biter av speke- eller parmaskinke på toppen. Hvitløksrømme og søt chilisaus smaker deilig til. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 2Kommentarer Ingredienser 4 dl grovbakstmel 71⁄2 dl melk 4 stk egg 1 ts salt 2 dl revet parmesan 6 stk rød cherrytomat i skiver ca. 1 dl sorte oliven 1 ts tørket oregano Tilbehør: 1 dl ruccula 3 skive spekeskinke eller parmaskinke ca. 1 dl søt chilisaus 1 dl lettrømme , gjerne smakt til med hvitløk Slik gjør du Ha mel i en bolle. Hell i halvparten av melken og visp det sammen til en glatt røre. Spe med resten av melken. Visp inn egg og salt. La røren svelle i 20 minutter. Fyll røren i en bakepapirkledd langpanne, 20 x 40 cm, og dryss over parmesan. Stek kaken litt under midten i ovnen ved 225 ° C i ca. 10 minutter, til overflaten er stivnet. Ta pannen ut og legg på tomater og sorte oliven, fetaost og dryss over oregano. Stek kaken videre i ca. 15-20 minutter. Server pizzapannekaken nystekt, legg på litt rucculasalat og biter av speke- eller parmaskinke på toppen. Hvitløksrømme og søt chilisaus smaker deilig til. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.