Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mochi

Mochi iskrem

Ingredienser

porsjoner
  • 6 kuler vaniljeis eller andre smaker
  • 75 g sukker
  • 50 g glutinous rice flour (sweet rice powder)
  • 80 g vann
  • 3 dl potetmel til utbaking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Får du først smaken på Mochi iskrem, vil det neppe bli siste gang du craver det! Disse søte, små og friske iskulene er perfekte i sommervarmen. Bruk din favorittis, eller lag hjemmelaget iskrem selv. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 6 kuler vaniljeis eller andre smaker
  • 75 g sukker
  • 50 g glutinous rice flour (sweet rice powder)
  • 80 g vann
  • 3 dl potetmel til utbaking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Glutinous rice flour må ikke forveksles med rice flour (rismel). Glutinous rice flour kalles også sweet rice flour eller sweet rice powder hos noen leverandører. Kan kjøpes fra asiatiske dagligvarebutikker.

Ønsker du farger på mochideigen kan du blande inn noen dråper konditorfarge før du har den i mikrobølgeovnen.

La mochi-kulene tine i et par minutter før du spiser dem, da smaker de best!

Mochi

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB15 27.07.2024 03:53:53