Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinerte sjampinjonger

Marinerte sjampinjonger

Ingredienser

1  porsjoner
  • 1 kg frisk sjampinjong
  • 2 stk. vårløk
  • 3 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 5 kvister frisk timian
  • saften av 1 stk. sitron
  • 2 dl olivenolje

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Friske sjampinjonger og aromasopp er alltid tilgjengelige i butikken, og er gode å marinere med hvitløk og urter. I soppsesongen kan du gjøre det samme med for eksempel kantareller. En nydelig liten tapasrett, eller som tilbehør til grillet svin- eller storfekjøtt. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 1 kg frisk sjampinjong
  • 2 stk. vårløk
  • 3 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 5 kvister frisk timian
  • saften av 1 stk. sitron
  • 2 dl olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Du kan også ha soppen på godt rengjorte glass og fylle opp med olje så det dekker godt. Skru på lokk og sett glassene mørkt og kaldt, så holder de seg i minst en måned.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14902, server:MP-PRD-WEB12 11.07.2025 16:53:21