Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet scampi med maissalsa

Ingredienser

  • 1 boks hermetiske maiskorn
  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss flytende honning
  • saften av 0,5 stk. lime
Del

Maissalsa

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salsa med løk, chili og koriander er enkelt og godt tilbehør både til taco og grillmaten. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 boks hermetiske maiskorn
  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss flytende honning
  • saften av 0,5 stk. lime

Slik gjør du

  1. Hell maiskorn i et dørslag og la maisen renne godt av seg.
  2. Finhakk løk, chili, jalapeños og koriander. Bland med maisen.
  3. Rør inn honning og olivenolje. Smak til med limesaft og litt salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 24.03.2023 14:18:18