Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet scampi med maissalsa

Maissalsa

Ingredienser

porsjoner
  • 1 boks hermetiske maiskorn
  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss honning
  • saften av 0,5 stk. lime
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salsa med løk, chili og koriander er enkelt og godt tilbehør både til taco og grillmaten. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 boks hermetiske maiskorn
  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss honning
  • saften av 0,5 stk. lime

Slik gjør du

  1. Hell maiskorn i et dørslag og la maisen renne godt av seg.
  2. Finhakk løk, chili, jalapeños og koriander. Bland med maisen.
  3. Rør inn honning og olivenolje. Smak til med limesaft og litt salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2024 09:40:26