Pebre - hot salsa Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Enkel Tid Over 60 min Chilensk salsa som blir mye brukt til stekt og grillet kjøtt. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 4Kommentarer Ingredienser Porsjoner 2 ss olivenolje 1 ss rødvinseddik 1⁄2 dl vann 1 stk rød chili uten frø 2 båt hvitløk finhakket 1 stk løk finhakket 1 dl frisk koriander finhakket 1 ts frisk oregano finhakket Slik gjør du Slik gjør du: Bland olivenolje, eddik og vann i en bolle. Pisk det sammen med en visp. Tilsett resten av ingrediensene, bland godt og la det stå ca. 2 timer for å trekke smak. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.