Lagre

Ingredienser

  • 1 stk. løk finhakket
  • 2 stk. tomat
  • 2 båter hvitløk finhakket
  • 0,5 potte frisk koriander finhakket
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) eller annen sterk chilisaus
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss vann
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts chiliflakes
Del

Pebre - hot salsa

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pebre er Chiles svar på salsa, og brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er som oftest lokale, sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 1 stk. løk finhakket
  • 2 stk. tomat
  • 2 båter hvitløk finhakket
  • 0,5 potte frisk koriander finhakket
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) eller annen sterk chilisaus
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss vann
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts chiliflakes

Slik gjør du

  1. Finhakk løk, tomat, hvitløk og koriander og ha i en bolle.
  2. Bland inn sriracha, olivenolje, vann, rødvinseddik og chiliflaks. Smak til med salt og pepper.
  3. Sett kaldt i 1-2 timer før servering for å trekke smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant