Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Pebre - hot salsa

Ingredienser

  • 1 stk. løk finhakket
  • 2 stk. tomat
  • 2 båter hvitløk finhakket
  • 0,5 potte frisk koriander finhakket
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) eller annen sterk chilisaus
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss vann
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts chiliflakes
Del

Pebre - hot salsa

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pebre er Chiles svar på salsa, og brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er som oftest lokale, sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. løk finhakket
  • 2 stk. tomat
  • 2 båter hvitløk finhakket
  • 0,5 potte frisk koriander finhakket
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) eller annen sterk chilisaus
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss vann
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts chiliflakes

Slik gjør du

  1. Finhakk løk, tomat, hvitløk og koriander og ha i en bolle.
  2. Bland inn sriracha, olivenolje, vann, rødvinseddik og chiliflaks. Smak til med salt og pepper.
  3. Sett kaldt i 1-2 timer før servering for å trekke smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 09.02.2023 09:30:19