Pebre - hot salsa

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Pebre er Chiles svar på salsa, og brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er som oftest lokale, sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander.

Ingredienser

  • 1 stk løk finhakket
  • 2 stk tomat
  • 2 båt hvitløk finhakket
  • 12 potte frisk koriander finhakket
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) eller annen sterk chilisaus
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss vann
  • 2 ss rødvinseddik
  • 12 ts chiliflakes

Slik gjør du

  1. Finhakk løk, tomat, hvitløk og koriander og ha i en bolle.
  2. Bland inn sriracha, olivenolje, vann, rødvinseddik og chiliflaks. Smak til med salt og pepper.
  3. Sett kaldt i 1-2 timer før servering for å trekke smak.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.