Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammelår i skiver med soppsmør og eple

Lammelår i skiver med soppsmør og eple

Ingredienser

4  porsjoner

Soppsmør:

  • 300 g smør
  • 300 g sopp
  • 1 ss soyasaus
  • 3 ss hakket frisk kruspersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lammelår i skiver finner du ferskt om høsten og i frysedisken resten av året. Disse lammeskivene er servert med nydelig soppsmør og salat. Vår anbefaling!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner

Soppsmør:

  • 300 g smør
  • 300 g sopp
  • 1 ss soyasaus
  • 3 ss hakket frisk kruspersille

Slik gjør du

1. Krydre lammeskivene med salt og pepper. Stek dem i ca. tre minutter på hver side og legg dem i langpanne eller ildfast form.

2. Del eplene i to og fjern kjernene. Legg eplene oppå kjøttet og stek i ovnen på 200 °C i ca 20 minutter.

3. Finhakk sopp og persille, og stek blandingen i panne med margarin. Avkjøl og ha det i hurtigmikser sammen med smør og soyasaus. Kjør til smøret er luftig.

Server lammelår i skiver med eple, soppsmør og for eksempel en god salat eller couscoussalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB13 25.04.2024 00:25:36