Ingredienser

  • 1,5 dl mandler
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 bunt frisk koriander (en bunt tilsvarer to potter)
  • 1 stk. grønn chili
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 dl olivenolje
Del

Korianderpesto

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god og anvendelig pesto med markant koriandersmak. Deilig som tilbehør til frillmat og fiskeretter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1,5 dl mandler
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 bunt frisk koriander (en bunt tilsvarer to potter)
  • 1 stk. grønn chili
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 dl olivenolje

Slik gjør du

  1. Begynn med å skålde mandlene: hell kokende vann over mandlene og la stå 3-4 minutter, slik at skallet løsner. Klem mandlene ut av skallet med fingrene.
  2. Hakk løken grovt.
  3. Ha alle ingrediensene bortsett fra oljen i en hurtigmikser og kjør maskinen til alt er most. Tilsett oljen i en tynn stråle. Smak til med salt og pepper.
  4. Tilsett mer olje om nødvendig.
  5. Oppbevar pestoen i tett glass i inntil 10 dager.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant