Korianderpesto Kategori Kos Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min En god og anvendelig pesto med markant koriandersmak. Deilig som tilbehør til frillmat og fiskeretter. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 11⁄2 dl mandler 1 stk sjalottløk 1 bunt frisk koriander (en bunt tilsvarer to potter) 1 stk grønn chili 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts kvernet pepper 1 dl olivenolje Slik gjør du Begynn med å skålde mandlene: hell kokende vann over mandlene og la stå 3-4 minutter, slik at skallet løsner. Klem mandlene ut av skallet med fingrene. Hakk løken grovt. Ha alle ingrediensene bortsett fra oljen i en hurtigmikser og kjør maskinen til alt er most. Tilsett oljen i en tynn stråle. Smak til med salt og pepper. Tilsett mer olje om nødvendig. Oppbevar pestoen i tett glass i inntil 10 dager. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.