Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Korianderolje

Korianderolje

Ingredienser

1  porsjoner

Gir ca. 2,5 dl

  • 2 båter hvitløk
  • 0,25 stk. grovhakket løk
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 6 stilker bladpersille
  • 1,5 dl olivenolje
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 2 ts malt spisskummen
  • 2 ts malt koriander
  • 0,5 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En frisk og fargerik olje! Korianderolje passer ypperlig til grillet kjøtt, som dressing til en deilig salat, eller bare til å dyppe ferskt brød i når man har lyst på litt kosemat. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner

Gir ca. 2,5 dl

  • 2 båter hvitløk
  • 0,25 stk. grovhakket løk
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 6 stilker bladpersille
  • 1,5 dl olivenolje
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 2 ts malt spisskummen
  • 2 ts malt koriander
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. Kjør hvitløk og løk i en blender eller foodprosessor til det er grovhakket.
  2. Ha i koriander og persille, kjør det raskt sammen og tilsett olje, limesaft, spisskummen, malt koriander og salt. Kjør til alt er godt blandet.

Oljen er holdbar i 2-3 dager. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 28.05.2024 18:29:04