Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Korianderolje

Ingredienser

Gir ca. 2,5 dl

  • 2 båter hvitløk
  • 0,25 stk. grovhakket løk
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 6 stilker bladpersille
  • 1,5 dl olivenolje
  • 0,5 ss limesaft
  • 2 ts malt spisskummen
  • 2 ts malt koriander
  • 0,5 ts salt
Del

Korianderolje

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En frisk og fargerik olje! Korianderolje passer ypperlig til grillet kjøtt, som dressing til en deilig salat, eller bare til å dyppe ferskt brød i når man har lyst på litt kosemat. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Gir ca. 2,5 dl

  • 2 båter hvitløk
  • 0,25 stk. grovhakket løk
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 6 stilker bladpersille
  • 1,5 dl olivenolje
  • 0,5 ss limesaft
  • 2 ts malt spisskummen
  • 2 ts malt koriander
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Kjør hvitløk og løk i en blender eller foodprosessor til det er grovhakket.

2. Ha i koriander og persille, kjør det raskt sammen og tilsett olje, limesaft, spisskummen, malt koriander og salt. Kjør til alt er godt blandet.

Oljen er holdbar i 2-3 dager. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 03.02.2023 18:29:30