Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt potet med kylling og bacon
På MatStart kan barn enkelt lage bakt potet med digg selv. Besøk matstart.no

Bakt potet med kylling og bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. bakepotet

Kyllingblanding:

  • 2 stk. grillet kyllinglår
  • 200 g skiver bacon
  • 2 ss nøytral olje , til steking
  • 1 bunt vårløk
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 ss grov dijonsennep
  • 1 ss hakket frisk gressløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Du kan fylle poteten med hva du vil, som kryddersmør, hvitløksmør, rømme, mais, skinke og ost. Eller som vi har gjort her med velsmakende kremet kylling og sprøtt bacon.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. bakepotet

Kyllingblanding:

  • 2 stk. grillet kyllinglår
  • 200 g skiver bacon
  • 2 ss nøytral olje , til steking
  • 1 bunt vårløk
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 ss grov dijonsennep
  • 1 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 26.05.2024 23:53:54