Hvit pizza med reinsdyrbiff

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

En kremet hvit pizza med smak av vill norsk natur! Toppet med tynne skiver av reindyrbiff, deilig sopp, søt pære og blåmuggost blir dette en smaksbombe. Bruk en halvstekt pizzabunn hvis det skal gå raskt, eller lag pizzadeigen selv. Vilt godt, fra naturen!

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. halvstekt pizzabunn
  • 3 ss hvit pizzasaus
  • 150 g revet hvitost
  • 80 g blåmuggost
  • 4 stk. kantarell , eller annen sopp
  • 0,5 stk. pære
  • 100 g flatbiff av reinsdyr
  • 2 stilker frisk timian
  • 1 ss flytende honning
  • 2 ss grovhakkede pistasjnøtter

Slik gjør du

  1. Legg pizzabunnen på et bakepapirkledd stekebrett. Smør på pizzasaus.
  2. Dryss over reveet ost og legg på biter av blåmuggost.
  3. Rens sopp og del i mindre biter. Del pære i tynne båter og skjær reinsdyrbiff i tynne skiver.
  4. Fordel sopp, pære og reinsdyrbiff utover bunnen. Topp med friske urter.
  5. Stek pizzaen i stekeovn på 230 °C til osten er smeltet og bunnen er deilig sprø, 6-7 minutter.
  6. Topp pizzaen med honning og nøtter før servering.