Reinsdyrpølse med multechutney

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Server en spennende tapas med reinsdyrpølse og multechutney neste gang du får gjester. Ikke bare er den enkel, men den er også skikkelig digg! 

Ingredienser

  • 2 stk. pølse av reinsdyr
  • 2 stk. lompe
  • 1 bunt frisk timian

Multechutney

  • 0,5 stk. sjalottløk
  • 250 g multer
  • 100 g sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 1 stk. hel kanel
  • 1 stk. stjerneanis
  • 2 stk. hel nellik

Slik gjør du

  1. Rens og finhakk sjalottløk.
  2. Ha sjalottløk, multer, sukker, eddik og kryddere i en kjele. Kok opp og la småkoke i 15-20 minutter, eller til blandingen har tyknet. 
  3. Stek pølser i en varm panne med litt smør til gjennomstekt. 
  4. Surr en lompe rundt hver pølse og del i biter og tre en grillpinne gjennom hver bit. 
  5. Server med multechutney og frisk timian på toppen. 

Reinsdyrpølse med multechutney

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.