Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrpølse med multechutney

Reinsdyrpølse med multechutney

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. reinsdyrpølse
  • 2 stk. lompe
  • 4 stilker frisk timian

Multechutney:

  • 1 stk. sjalottløk
  • 250 g multer
  • 100 g sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,5 stk. hel kanel
  • 1 stk. stjerneanis
  • 2 stk. hel nellik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server en spennende tapas med reinsdyrpølse og multechutney neste gang du får gjester. Ikke bare er den enkel, men den er også skikkelig digg! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. reinsdyrpølse
  • 2 stk. lompe
  • 4 stilker frisk timian

Multechutney:

  • 1 stk. sjalottløk
  • 250 g multer
  • 100 g sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,5 stk. hel kanel
  • 1 stk. stjerneanis
  • 2 stk. hel nellik

Slik gjør du

  1. Start med multechutney. Rens sjalottløk og finhakk den. Ha sjalottløk, multer, sukker, eddik og krydderier i en kjele. Kok opp og la det småkoke i 15-20 minutter, eller til blandingen har tyknet. 
  2. Fres pølser i en varm stekepanne med litt smør til de er gjennomvarme. 
  3. Del pølsene i ca. 4 biter. Del lomper i strimler litt mindre enn pølsebitene.
  4. Surr en lompestrimmel rundt hver pølsebit, og fest med en cocktailpinne.

Server pølsebitene med multechutney og frisk timian på toppen. 

Reinsdyrpølse med multechutney

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB12 18.06.2024 20:24:24