skip navigation
matprat logo

300 gram

Reinkjøtt er et knapphetsgode. Det finnes kun 300 gram til hver av oss.

Kjøttet vi får fra reinsdyr er en av de mest eksotisk råvarene som Norge har å by på. Med en så fantastisk råvare er det derfor verdt å merke seg, at det kun er 300 gram til hver av oss i året. Så velg dine oppskrifter med omhu. Her er våre favoritter. Vel bekomme.

Kjøttet vi får fra reinsdyr er en av de mest eksotisk råvarene som Norge har å by på. Med en så fantastisk råvare er det derfor kanskje verdt å merke seg, at det kun er 300 gram til hver av oss i året. Så velg dine oppskrifter med omhu. Her er våre favoritter. Vel bekomme.Kjøttet vi får fra reinsdyr er en av de mest eksotisk råvarene som Norge har å by på. Med en så fantastisk råvare er det derfor kanskje verdt å merke seg, at det kun er 300 gram til hver av oss i året. Så velg dine oppskrifter med omhu. Her er våre favoritter. Vel bekomme

Reinsdyrstek er en sikker vinner enten du skal inviterte gjester eller lage en flott søndagsmiddag. Kjøttet er naturlig kryddret fra naturen og du trenger kun deilig tilbehør for å få en eksklusiv middag. Reinsdyrstek finner du tilgjenngelig hele året i butikk. 

Reinsdyrskav eller finnbiff er tynne skiver av reinsdyr. Skav er magert kjøtt som bør stekes halvtint for å få best resultat. Da blir det saftig og godt.