Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Burger til Halloween

Halloween burger

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss smør eller olje
  • 4 skiver bacon
  • 4 skiver cheddar ost eller annen ost
  • 8 stk. grønne oliven
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød
  • 4 ss sennep
  • 4 blader crispisalat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne monsterburgeren til halloween er skremmende god, og ikke minst enkel å lage! Med bacontunge, ostetenner og blodig ketchup, kan du lage et skikkelig saftig monster til halloweenfesten. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss smør eller olje
  • 4 skiver bacon
  • 4 skiver cheddar ost eller annen ost
  • 8 stk. grønne oliven
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød
  • 4 ss sennep
  • 4 blader crispisalat

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Må hamburger gjennomstekes? Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.

Lyst til å prøve flere skremmende retter til halloween? Bli inspirert her!

Burger til Halloween

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB13 18.06.2024 07:14:36