Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillsaus til kylling

Grillsaus til kylling

Ingredienser

  • 2 båter presset hvitløk
  • 2 dl ketchup
  • 0,5 dl varm honning
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ts karri
  • 1 ss worchestershiresaus
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 ts tabasco
  • 0,5 ts salt

litt nykvernet pepper

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne grillsausen er lettlaget, kjempegod og passer perfekt til grillet kylling. Vent med å pensle kyllingkjøttet til det går mot slutten av grillingen. Slik får du best smak og du unngår å brenne kjøttet. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 båter presset hvitløk
  • 2 dl ketchup
  • 0,5 dl varm honning
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ts karri
  • 1 ss worchestershiresaus
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 ts tabasco
  • 0,5 ts salt

litt nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen ingrediensene til grillsausen.

    Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge mellom. Lær mer her!

  2. Pensle sausen på kyllingstykkene på slutten av steke-/grilltiden.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7869, server:MP-PRD-WEB14 02.03.2024 12:03:14