Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillsaus til kylling

Grillsaus til kylling

Ingredienser

1  porsjoner
  • 2 dl ketchup
  • 0,5 dl honning
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ts karri
  • 1 ss worchestershiresaus
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 ts tabasco
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En superenkel og kjempegod grillsaus som passer perfekt når du griller stykker av kylling! Vent med å pensle kjøttet til det er nesten ferdig. Da unngår du at stykkene blir brent, og smaken blir best. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 2 dl ketchup
  • 0,5 dl honning
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ts karri
  • 1 ss worchestershiresaus
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 ts tabasco

Slik gjør du

  1. Visp sammen ketchup, honning, olje, finhakket hvitløk, karri, Worchestershiresauce og paprikapulver. Smak til med sitronsaft, tabasco og litt salt og kvernet pepper. 

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

  1. Pensle sausen på kyllingstykkene på slutten av steke-/grilltiden.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB14 27.07.2024 03:13:44