Ingredienser

  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 stk. hakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 flaske rødvin
  • 1 dl rødvinseddik
  • 3 ss worchestershiresaus
  • 1 ss brunt sukker
  • saft og skall av 1 stk. appelsin
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

598kcal

Energi

45g

Fett

1.7g

Protein

47.1g

Karbohydrater

0.5mg

Jern

Del

BBQ-saus med rødvin

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En syrlig grillsaus som passer ekstra godt til storfekjøtt. Kan også brukes som marinade til biff.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 stk. hakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 flaske rødvin
  • 1 dl rødvinseddik
  • 3 ss worchestershiresaus
  • 1 ss brunt sukker
  • saft og skall av 1 stk. appelsin
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

598kcal

Energi

45g

Fett

1.7g

Protein

47.1g

Karbohydrater

0.5mg

Jern

Slik gjør du

  1. Fres løk og hvitløk i litt av oljen til den er myk og begynner å bli gyllen. Tilsett resten av ingrediensene, kok opp og senk varmen. La sausen småkoke i ca. 20 minutter.
  2. Ta sausen av varmen og kjør den med stavmikser eller i hurtigmikser til den er glatt.
  3. Smak til med sukker, salt og pepper.
  4. Pensle sausen på kjøttet mot slutten av grillingen for å unngå at det blir brent. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant