Lagre

Ingredienser

  • 2 stk. vårløk
  • ca. 50 g sukkererter
  • ca. 100 g brokkoli
  • 150 g små kokte poteter
  • 100 g edamamebønner (soyabønner)
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss hakket frisk dill
Del

Fløtestuede grønnsaker

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med favorittgrønnsakene dine, noen kokte, kalde poteter og en skvett fløte lager du i løpet av få minutter denne nydelige stuingen, som passer til all slags kjøtt og fisk, og som kan varieres med det du har for hånden. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 2 stk. vårløk
  • ca. 50 g sukkererter
  • ca. 100 g brokkoli
  • 150 g små kokte poteter
  • 100 g edamamebønner (soyabønner)
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss hakket frisk dill

Slik gjør du

  1. Kutt vårløk og sukkererter i biter på skrå og brokkoli i små buketter. Del poteter i to eller fire.
  2. Hell fløten i en kjele eller sauteringspanne og kok opp. Ha alle grønnsakene i kjelen og la det koke i 2-3 minutter, til fløten tykner litt og grønnsakene er knapt møre. Bland inn hakket dill. Smak til med salt og pepper.

Fløtestuede grønnsaker

Grønnsakene i stuingen kan varieres med det du liker eller har tilgjengelig. Squash, gulrot, frosne erter, purreløk, grønnkål, spinat og rosenkål er grønnsaker som er gode å fløtestue. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant