Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fløtestuede grønnsaker

Fløtestuede grønnsaker

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. vårløk
  • ca. 50 g sukkererter
  • ca. 100 g brokkoli
  • 150 g små kokte poteter
  • 100 g edamamebønner (soyabønner)
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss hakket frisk dill
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med favorittgrønnsakene dine, noen kokte, kalde poteter og en skvett fløte lager du i løpet av få minutter denne nydelige stuingen, som passer til all slags kjøtt og fisk, og som kan varieres med det du har for hånden. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. vårløk
  • ca. 50 g sukkererter
  • ca. 100 g brokkoli
  • 150 g små kokte poteter
  • 100 g edamamebønner (soyabønner)
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss hakket frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fløtestuede grønnsaker

Grønnsakene i stuingen kan varieres med det du liker eller har tilgjengelig. Squash, gulrot, frosne erter, purreløk, grønnkål, spinat og rosenkål er grønnsaker som er gode å fløtestue. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB12 27.07.2024 03:09:25