Ingredienser

  • 120 g bacon
  • 2 stk. egg
  • 1 stk. stor tomat
  • 6 stk. cherrytomat
  • 50 g sopp
  • 0,5 boks hermetiske tomatbønner
  • 1 stk. briochebrød
Del

Cowboyfrokost

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En skikkelig god cowboyfrokost er perfekt ute i skogen over bålet, etter en sen kveld eller bare ønsker noe digg. Server gjerne med ristet brød eller stekte rundstykker. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 120 g bacon
  • 2 stk. egg
  • 1 stk. stor tomat
  • 6 stk. cherrytomat
  • 50 g sopp
  • 0,5 boks hermetiske tomatbønner
  • 1 stk. briochebrød

Slik gjør du

  1. Stek bacon på middels høy varme til det er sprøtt og gyllent. Ta det opp av pannen og la det renne av seg på litt tørkepapir. 
  2. Knekk ett og ett egg, og la det gli forsiktig ned i stekepannen slik at plommen ikke ødelegges. Senk varmen og stek egg til hviten har stivnet og plommen fortsatt er bløt.
  3. Ha mer olje i stekepannen, og stek sopp, tomatskiver og cherrytomater på medium varme. Legg til side. 
  4. Varm tomatbønner i stekepannen, og ha oppi egg, bacon, sopp og tomat. Server med en skive ristet brioche.

Cowboy frokost

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant