Ingredienser

  • 1 stk. rød chili
  • 50 g peanøtter
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 3 ss sukker
  • 0,5 dl eddik, 7 %
  • 1 dl vann
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss chilisaus
Del

Chili- og peanøttdip

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det asiatiske kjøkken har mange spennende variasjoner som kan gi oss nye smaksopplevelser. Dette er en nydelig dip med kraftig smak som passer til asiatiske vårruller eller grillet svinekjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. rød chili
  • 50 g peanøtter
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 3 ss sukker
  • 0,5 dl eddik, 7 %
  • 1 dl vann
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss chilisaus

Slik gjør du

  1. Rens chili og kutt den i skiver. Grovhakk peanøtter.
  2. Bland chili og peanøtter med hvitløk, sukker, eddik, vann, fiskesaus og chilisaus.
  3. Rør til sukkeret har løst seg opp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant