Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Vietnamesiske vårruller - Cha gio

Ingredienser

  • 1 stk. rød chili
  • 50 g peanøtter
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 3 ss sukker
  • 0,5 dl eddik, 7 %
  • 1 dl vann
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss chilisaus
Del

Chili- og peanøttdip

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det asiatiske kjøkken har mange spennende variasjoner som kan gi oss nye smaksopplevelser. Dette er en nydelig dip med kraftig smak som passer til asiatiske vårruller eller grillet svinekjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. rød chili
  • 50 g peanøtter
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 3 ss sukker
  • 0,5 dl eddik, 7 %
  • 1 dl vann
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss chilisaus

Slik gjør du

  1. Rens chili og kutt den i skiver. Grovhakk peanøtter.
  2. Bland chili og peanøtter med hvitløk, sukker, eddik, vann, fiskesaus og chilisaus.
  3. Rør til sukkeret har løst seg opp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 01.02.2023 07:08:07