Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Vietnamesiske vårruller - Cha gio

Chili- og peanøttdip

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rød chili
  • 50 g peanøtter
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 3 ss sukker
  • 0,5 dl eddik, 7 %
  • 1 dl vann
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det asiatiske kjøkken har mange spennende variasjoner som kan gi oss nye smaksopplevelser. Dette er en nydelig dip med kraftig smak som passer til asiatiske vårruller eller grillet svinekjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rød chili
  • 50 g peanøtter
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 3 ss sukker
  • 0,5 dl eddik, 7 %
  • 1 dl vann
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Slik gjør du

  1. Rens chili og kutt den i skiver. Grovhakk peanøtter.
  2. Bland chili og peanøtter med hvitløk, sukker, eddik, vann, fiskesaus og chilisaus.
  3. Rør til sukkeret har løst seg opp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 23.04.2024 21:54:15