Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Aprikos- og peanøttdip

Aprikos- og peanøttdip

Ingredienser

porsjoner
  • 1 glass (3 dl) aprikossyltetøy
  • 3 ss peanøttsmør
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 2 ss finhakket frisk koriander
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Utrolig lettlaget og enkel dippsaus som smaker knallgodt til grillet kjøtt. Kan også brukes som dipp til rå grønnsaker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 glass (3 dl) aprikossyltetøy
  • 3 ss peanøttsmør
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 2 ss finhakket frisk koriander

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene unntatt koriander i en liten kjele og varm til kokepunktet under stadig visping. Ta av varmen og avkjøl.
  2. Bland inn koriander rett før servering. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB11 27.09.2023 17:01:36