Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Burrito med kjøttdeig

Burrito med kjøttdeig

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. store tortillalefse
  • 3 dl lettrømme eller seterrømme
  • 30 g frisk koriander

Fyll til burrito:

  • 1 stk. løk
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss nøytral olje
  • 150 g cherrytomat
  • 25 g tacokrydder
  • 230 g salsa
  • 380 g hermetiske svarte bønner
  • 2 stk. vårløk
  • 150 g revet ost
  • 50 g tortillachips
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Burritos med saftig kjøttfyll, sprø tortillachips og masse ost! En skikkelig koserett i tacofamilien. Passer like godt til helgemiddag med vennegjengen, som en ny rett du kan lage ut av tacorestene. Server gjerne med bønnesalat, rømme og frisk koriander. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. store tortillalefse
  • 3 dl lettrømme eller seterrømme
  • 30 g frisk koriander

Fyll til burrito:

  • 1 stk. løk
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss nøytral olje
  • 150 g cherrytomat
  • 25 g tacokrydder
  • 230 g salsa
  • 380 g hermetiske svarte bønner
  • 2 stk. vårløk
  • 150 g revet ost
  • 50 g tortillachips

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Et tips for å holde rullene tettene er å pakke de stramt inn med aluminiumsfolie, men du tilbereder resten ferdig. Folien kan brukes på nytt ved servering for en autentisk look. 

Del gjerne burritos i to før servering, og spis med bønnesalat, rømme og sprø nachos ved siden av.

Burrito med kjøttdeig

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 22.05.2024 20:25:26