Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo

Ingredienser

  • 2 stk. brioche hamburgerbrød
  • 1 stk. eple
  • 2 ss aïoli
  • 1 dl babyspinat

Baconmarmelade:

  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 ss olje til steking
  • 200 g bacon
  • 1 dl lønnesirup
  • 1 ss brunt sukker
  • 0,5 ts sennepsfrø
  • 250 g cherrytomat
  • 2 ss akevitt
  • 2 ss rødvinseddik

Burger:

  • 1 ss bladpersille
  • 300 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 ss smør eller olje
  • 4 skiver gulost
Del

Burger med baconmarmelade

(2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig burger med baconmarmelade - søtt, salt og spicy! Topp burgeren med ost, epleskiver, aïoli og spinat for masse smak og crunch. Perfekt når du har lyst på skikkelig kosemat i julen.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 stk. brioche hamburgerbrød
  • 1 stk. eple
  • 2 ss aïoli
  • 1 dl babyspinat

Baconmarmelade:

  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 ss olje til steking
  • 200 g bacon
  • 1 dl lønnesirup
  • 1 ss brunt sukker
  • 0,5 ts sennepsfrø
  • 250 g cherrytomat
  • 2 ss akevitt
  • 2 ss rødvinseddik

Burger:

  • 1 ss bladpersille
  • 300 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 ss smør eller olje
  • 4 skiver gulost

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Baconmarmeladen er holdbar i minst to uker om den oppbevares kaldt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 02.02.2023 19:08:45