Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Ingredienser

  • 2 stk. hamburger
  • 2 ss smør eller olje til steking
  • 2 skiver cheddar ost

Karamellisert løk:

  • 0,5 stk. løk
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1 ts sukker
  • 0,5 ts salt

Tilbehør:

  • 3 skiver bacon
  • 1 stk. brioche hamburgerbrød
  • 2 ss aïoli
  • 2 ss bbq-saus
  • 2 blader crispisalat
Del

Dobbel baconburger

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En dobbel burger er perfekt når du er skikkelig sulten på noe digg! Topp den med smeltet ost, bacon, BBQ-saus og karamellisert løk, eller annet tilbehør du liker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 stk. hamburger
  • 2 ss smør eller olje til steking
  • 2 skiver cheddar ost

Karamellisert løk:

  • 0,5 stk. løk
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1 ts sukker
  • 0,5 ts salt

Tilbehør:

  • 3 skiver bacon
  • 1 stk. brioche hamburgerbrød
  • 2 ss aïoli
  • 2 ss bbq-saus
  • 2 blader crispisalat

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pensle gjerne burgerne med litt olje og legg dem på grillen. Da får du en ekstra god smak på burgerne.

Dobbel cheeseburger

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 23.03.2023 09:37:03