Ingredienser

  • 1 stk. bakepotet
  • 1 ss olivenolje
  • 0,5 ts kvernet salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Bakt potet med olje

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bakt potet er digg mat, både i seg selv eller som tilbehør. Fyll den med kryddersmør, baconbiter, grønnsaker, eller annet snadder.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. bakepotet
  • 1 ss olivenolje
  • 0,5 ts kvernet salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 220 °C.
  2. Bruk en gaffel og stikk mange små hull over hele poteten. Pensle den med olje og dryss salt og pepper over. Plasser den på et stekebrett eller i en form.
  3. Stek midt i stekeovn i ca. 1 time. Poteten er ferdig når potetskallet er gyllenbrunt og sprøtt, og du kan stikke en spiss kniv gjennom den.
  4. Skjær et snitt i toppen av poteten med en kniv og klem på midten. Da vil poteten åpne seg og avkjøles litt.
  5. Server med det tilbehøret du ønsker.
Beregn en bakepotet per person, avhengig av hvor store de er. Små poteter kan også bakes men behøver ikke like lang tilberedningstid. Beregne da flere per person.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant