Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt ostekake

Bakt ostekake

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g kornmo kjeks
  • 3 ss brunt sukker
  • 150 g smeltet smør

Fyll:

  • 675 g kremost naturell
  • 200 g finkornet sukker
  • frø fra 1 stk. vaniljestang eventuelt 2ts vaniljesukker
  • 3 dl seterrømme
  • 3 stk. egg

Topping:

  • 100 g sjokolade
  • 0,5 dl kremfløte
  • 1 pk mini marshmallows
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fløyelsmyk og kremet ostekake med sprø og deilig kjeksbunn, toppet med små marshmallows og sjokolade, kan det bli bedre? Neppe, men kaken blir minst like god om du heller ønsker å pynte den med friske bær.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g kornmo kjeks
  • 3 ss brunt sukker
  • 150 g smeltet smør

Fyll:

  • 675 g kremost naturell
  • 200 g finkornet sukker
  • frø fra 1 stk. vaniljestang eventuelt 2ts vaniljesukker
  • 3 dl seterrømme
  • 3 stk. egg

Topping:

  • 100 g sjokolade
  • 0,5 dl kremfløte
  • 1 pk mini marshmallows

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du ikke skibrenner/créme brûlée- brenner kan du sette kaken med marshmallows på øverste rille i en forvarmet stekeovn på 250 °C, bruk gjerne grillfunksjon, til marshmallowsen får en fin gyllen farge. Obs! Dette går raskt - se til at det ikke svir seg.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB13 17.06.2024 02:57:01