Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Aprikoskompott

Aprikoskompott

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g tørket aprikos
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 4 dl eplemost
  • 2 ss sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tørkede aprikoser er supert å bruke til mer enn snacks! Lag en deilig aprikoskompott som passer perfekt til ost.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g tørket aprikos
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 4 dl eplemost
  • 2 ss sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Kompotten smaker nydelig til moden ost, men kan også brukes på frokostblanding eller som marmelade.

Prøv gjerne å lage kompotten med en blanding av aprikos og tørkede tranebær! Eller bland inn noen hakkede pistasjnøtter mens kompotten koker - de gir deilig tyggemotstand.

Kompotten kan oppbevares i tett glass i kjøleskap i minst en måned.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB15 12.04.2024 17:17:09