Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Urtefylt kalkunfilet - trinn 4

Urtefylt kalkunfilet

Ingredienser

8  porsjoner

Fyll til å ha under skinnet:

  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 5 ss finhakket frisk koriander
  • 5 ss finhakket frisk timian

Ølmarinade:

  • 2 båter hvitløk
  • 1 dl øl
  • 1 dl honning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Legg ølmarinert kalkunfilet med urtefyll på grillen. Salat eller grillede grønnsaker som tilbehør smaker godt.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

8  porsjoner

Fyll til å ha under skinnet:

  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 5 ss finhakket frisk koriander
  • 5 ss finhakket frisk timian

Ølmarinade:

  • 2 båter hvitløk
  • 1 dl øl
  • 1 dl honning

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Server med for eksempel grillede tomater, salat og bakte poteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB12 27.07.2024 03:20:59