Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Smørsaus er en enkel og super smakfull klassiker. Her får du en perfekt balanse mellom syre, friskhet og smørets fylde. Passer ypperlig til hvit fisk og skalldyr, grønnsaksretter eller til en sprø schnitzel!
Du kan fint bruke romtemperert smør, da har du bare i en spiseskje avgangen i istedenfor terninger.
Glad i smørsaus? Prøv oppskriften vår på reinsdyrfilet med smørsaus laget på rødvin.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.