Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Selleri- og potetmos

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 600 g sellerirot
  • 200 g potet
  • 3 dl melk
  • 2 ss smør
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
Del

Selleri- og potetmos

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Selleri- og potetmos er et enkelt og godt tilbehør som passer til det meste, men er spesielt godt til lam og vilt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 600 g sellerirot
  • 200 g potet
  • 3 dl melk
  • 2 ss smør
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skrell sellerirot og potet. Del den opp i mindre terninger. Kok terningene i en kjele med vann til de er møre, ca. 20 minutter.
  2. Sil av vannet, og damp dem tørre. Mos terningene, og tilsett melk og smør. Rør godt, smak til med salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB12 30.11.2022 07:46:17