Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Selleri- og potetmos

Selleri- og potetmos

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g sellerirot
  • 200 g potet
  • 3 dl melk
  • 2 ss smør
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Selleri- og potetmos er et enkelt og godt tilbehør som passer til det meste, men er spesielt godt til lam og vilt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g sellerirot
  • 200 g potet
  • 3 dl melk
  • 2 ss smør
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skrell sellerirot og potet. Del den opp i mindre terninger. Kok terningene i en kjele med vann til de er møre, ca. 20 minutter.
  2. Sil av vannet, og damp dem tørre. Mos terningene, og tilsett melk og smør. Rør godt, smak til med salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB11 17.04.2024 04:16:59