Duchessepoteter Kategori Familien Vanskelighetsgrad Enkel Tid 20–40 min Duchessepoteter er litt retro, og hører hjemme på den gamle klassikeren plankebiff. Men det er først og fremst en morsom og god måte å tilberede poteter på, og passer utmerket til grillet fisk eller kjøtt. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 1 kg potet (mandelpotet eller annen melen potet) 21⁄2 dl lettmelk 3 stk eggeplomme 2 ss smør 1⁄2 ts revet muskatnøtt 1 ts salt 1⁄2 ts kvernet pepper Slik gjør du Skrell og del poteter i mindre biter. Kok dem møre i melk. Sil melken over i en skål og mos potetene. Spe med melk og rør inn smør og eggeplommer. Smak til med salt, pepper og muskatnøtt. Forvarm ovnen til 210°C. Legg bakepapir på et stekebrett. Ha potetmosen i en sprøytepose med tyll og sprøyt ut små tårn på bakepapiret. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter til duchessepoteten har fått en gyllen og fin farge. Server med en gang. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.