Sataymarinert skinkebiff

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Satay kommer fra Indonesia, her har vi laget satayspyd med svinebiff som er marinert med en herlig peanøttsaus. Den beste smaken får du når du griller de på en kullgrill! 

Ingredienser

  • 4 stk skinkebiff à ca 200 g
  • 1 glass peanøttsmør
  • 3 ss mørk soyasaus
  • 2 stk lime
  • 12 stk hakket, frisk rød chili
  • 2 båter hvitløk
  • 2 dl lett kokosmelk
  • 2 ss frisk koriander

  • 2 ss sesamfrø

Slik gjør du

  1. Ha peanøttsmør, soyasaus, saften av lime, chili, hvitløksfedd og kokkosmelk i en food-prosessor og miks til en puré.
  2. Skjær skinkebiff i passelige biter og tre på spyd. Mariner grillspydene med litt av peanøttsausen. 
  3. Grill de i noen minutter på hver side til de har fått en fin farge. 
  4. Server med frisk koriander, sesamfrø og peanøttsaus. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.