Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
SATAYMARINERT SKINKEBIFF

Ingredienser

  • 4 stk. skinkebiff à ca 200 g
  • 1 glass peanøttsmør
  • 3 ss mørk soyasaus
  • 2 stk. lime
  • 0,5 stk. hakket, frisk rød chili
  • 2 båter hvitløk
  • 2 dl lett kokosmelk
  • 2 ss frisk koriander

  • 2 ss sesamfrø
Del

Satayspyd

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Satay kommer fra Indonesia, her har vi laget satayspyd med svinebiff som er marinert med en herlig peanøttsaus. Den beste smaken får du når du griller dem på en kullgrill! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. skinkebiff à ca 200 g
  • 1 glass peanøttsmør
  • 3 ss mørk soyasaus
  • 2 stk. lime
  • 0,5 stk. hakket, frisk rød chili
  • 2 båter hvitløk
  • 2 dl lett kokosmelk
  • 2 ss frisk koriander

  • 2 ss sesamfrø

Slik gjør du

  1. Ha peanøttsmør, soyasaus, limesaft, chili, hvitløksbåter og kokosmelk i en foodprosessor og miks til en puré.
  2. Skjær skinkebiff i passelige biter og tre på spyd. Mariner grillspydene med litt av peanøttsausen. 
  3. Grill spydene i noen minutter på hver side til de har fått en fin farge.

Server med frisk koriander, sesamfrø og peanøttsaus. 

Alternativt kan du steke spydene raskt i en stekepanne til de har fin farge, og så legge spydene på et stekebrett med bakepapir etterhvert som de er ferdig brunet. Pensle med peanøttsaus og stek grillspydene noen minutter i stekeovnen til de er gjennomstekt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 22.03.2023 00:16:13