Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Crispy rispapir med sashimisalat

Sashimisalat på fritert rispapir

Ingredienser

porsjoner

6 porsjoner gir 25-30 biter.

Sashimisalat:

  • 300 g laksefilet uten skinn og bein
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 stk. renset rød chili
  • 2 ss frisk koriander
  • saft og skall av 1 stk. lime
  • 1 ss majones
  • 2 ts sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 ts frisk ingefær

Crispy rispapir:

  • 10 stk. rispapir
  • 10 stk. nori ark
  • 0,5 l frityrolje

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Crispy rispapir toppet med marinert laks, en frisk, enkel og god snack som passer perfekt som tilbehør til sushi eller til forrett når du har gjester. Vi har kombinert rispapir med nori for ekstra smak. Topp gjerne med vårløk og friske urter. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

6 porsjoner gir 25-30 biter.

Sashimisalat:

  • 300 g laksefilet uten skinn og bein
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 stk. renset rød chili
  • 2 ss frisk koriander
  • saft og skall av 1 stk. lime
  • 1 ss majones
  • 2 ts sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 ts frisk ingefær

Crispy rispapir:

  • 10 stk. rispapir
  • 10 stk. nori ark
  • 0,5 l frityrolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hold gjerne igjen litt finsnittet vårløk og gressløk for å bruke som topping før servering. 

Legg en spiseskje sashimisalat på hvert rispapir. Strø over vårløk, og server med en gang. 

Crispy rispapir med sashimisalat

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB11 12.12.2024 03:40:40