Ingredienser

  • 125 g brunt sukker
  • 160 g sukker
  • 50 g paprikapulver
  • 25 g hvitløkspulver
  • 75 g salt
  • 25 g malt sort pepper
  • 10 g malt ingefær
  • 15 g løkpulver
  • 7 g malt spisskummen
  • 4 g chipotle chilipulver
Del

Rub

(3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en krydderblanding som passer kjempegodt som rub til Texas-spareribs. Skal du grille annet svinekjøtt eller kylling kan du jammen krydre med denne godsaken da også!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 125 g brunt sukker
  • 160 g sukker
  • 50 g paprikapulver
  • 25 g hvitløkspulver
  • 75 g salt
  • 25 g malt sort pepper
  • 10 g malt ingefær
  • 15 g løkpulver
  • 7 g malt spisskummen
  • 4 g chipotle chilipulver

Slik gjør du

  1. Bland ingrediensene til krydderblandingen (rub) godt sammen med en stavmikser, i en kjøkkenmaskin eller i en morter.
Oppskriften på rub gir ca. 6 dl. Oppbevar den på et glass med lokk eller i en lufttett boks og bruk den i løpet av sommeren. Passer veldig godt til spareribs, pulled pork og til andre stykningsdeler av svin, i tillegg til kylling.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant