Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rub

Rub

Ingredienser

porsjoner
  • 125 g brunt sukker
  • 160 g sukker
  • 50 g paprikapulver
  • 25 g hvitløkspulver
  • 75 g salt
  • 25 g malt sort pepper
  • 10 g malt ingefær
  • 15 g løkpulver
  • 7 g malt spisskummen
  • 4 g chipotle chilipulver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en krydderblanding som passer kjempegodt som rub til Texas-spareribs. Skal du grille annet svinekjøtt eller kylling kan du jammen krydre med denne godsaken da også!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 125 g brunt sukker
  • 160 g sukker
  • 50 g paprikapulver
  • 25 g hvitløkspulver
  • 75 g salt
  • 25 g malt sort pepper
  • 10 g malt ingefær
  • 15 g løkpulver
  • 7 g malt spisskummen
  • 4 g chipotle chilipulver

Slik gjør du

  1. Bland ingrediensene til krydderblandingen (rub) godt sammen med en stavmikser, i en kjøkkenmaskin eller i en morter.
Oppskriften på rub gir ca. 6 dl. Oppbevar den på et glass med lokk eller i en lufttett boks og bruk den i løpet av sommeren. Passer veldig godt til spareribs, pulled pork og til andre stykningsdeler av svin, i tillegg til kylling.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Saftige spareribs

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7026, server:MP-PRD-WEB13 29.11.2023 07:18:54