Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rub-a-dub

Rub-a-dub - Craig Whitson sin "hemmelige" grillkrydderblanding

Ingredienser

1  porsjoner
  • 5 ss paprikapulver
  • 2 ss salt
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss chilipulver
  • 0,5 ss malt svart pepper
  • 0,5 ss malt hvit pepper
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 ss løkpulver
  • 1 ts kajennepepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god krydderblanding gjør underverker med grillmaten. Lag en dobbel porsjon av grillmester Craigs rub-a-dub, så har du til hele grillsesongen. Krydderet passer til alle typer kjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 5 ss paprikapulver
  • 2 ss salt
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss chilipulver
  • 0,5 ss malt svart pepper
  • 0,5 ss malt hvit pepper
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 ss løkpulver
  • 1 ts kajennepepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Digger du amerikansk bbq? Da bør du se på oppskriften på spareribs med kålsalat.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Saftige spareribs

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB12 19.03.2025 01:14:52