Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pistasjekake

Pistasjkake

Ingredienser

16  porsjoner

Nøttebunn:

  • 300 g skrelte, usaltede pistasjnøtter
  • 300 g melis
  • 8 stk. eggehvite

Suksesskrem med pistasj:

  • 8 stk. eggeplomme
  • 2 dl kremfløte
  • 200 g sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 300 g smør
  • 100 g pistasjkrem

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Er du glad i suksessterte, vil du definitivt like pistasjkake! Bygd opp av nøttebunn og suksesskrem - med et innslag av pistasjnøtter. Perfekt når du vil overraske med noe nytt på kakebordet. Lag hjemmelaget pistasjkrem, eller kjøp ferdig i butikken. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

16  porsjoner

Nøttebunn:

  • 300 g skrelte, usaltede pistasjnøtter
  • 300 g melis
  • 8 stk. eggehvite

Suksesskrem med pistasj:

  • 8 stk. eggeplomme
  • 2 dl kremfløte
  • 200 g sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 300 g smør
  • 100 g pistasjkrem

Slik gjør du

Det skal lages to nøttebunner i denne oppskriften, så du trenger to springformer. Nøttebunnene skal settes over hverandre, med krem i midten.

trinn du kan merke av

Server pistasjkake til bursdagfesten, konfirmasjon eller sommerens bryllup!

Pistasjekake

Podcast-episode:

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14675, server:MP-PRD-WEB13 21.06.2025 00:09:30