Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Marengsknapper

Ingredienser

  • 3 stk. romtemperert eggehvite
  • 225 g sukker
  • 0,25 ts salt
  • 1 ts sitronsaft
Del

Pikekyss

(12)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Små, søte, dekorative pikekyss kan brukes som spiselig bordpynt eller spises sammen med iskrem. Marengs er et annet navn på samme sak.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

  • 3 stk. romtemperert eggehvite
  • 225 g sukker
  • 0,25 ts salt
  • 1 ts sitronsaft

Slik gjør du

  1. Gni inn piskebollen med litt salt og noen dråper sitron. Ha i eggehvite og 1/3 av sukkeret og pisk det luftige. Tilsett resten av sukkeret litt etter litt.
  2. Ha marengsen i en sprøytepose og sprøyt små topper på bakepapir. Sett marengsen i ovnen ved 60-70 °C i ca. 2 timer til tørking.

Server gjerne pikekyss med jordbær.

Del gjerne marengsrøren i to eller tre forskjellige skåler og ha i forskjellige farger.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 09.02.2023 11:21:43