Lagre

Ingredienser

  • 3 stk. romtemperert eggehvite
  • 225 g sukker
  • 0,25 ts salt
  • 1 ts sitronsaft
Del

Pikekyss

(12)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Små, søte, dekorative pikekyss kan brukes som spiselig bordpynt eller spises sammen med iskrem. Marengs er et annet navn på samme sak.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert
Lagre

Ingredienser

  • 3 stk. romtemperert eggehvite
  • 225 g sukker
  • 0,25 ts salt
  • 1 ts sitronsaft

Slik gjør du

  1. Gni inn piskebollen med litt salt og noen dråper sitron. Ha i eggehvite og 1/3 av sukkeret og pisk det luftige. Tilsett resten av sukkeret litt etter litt.
  2. Ha marengsen i en sprøytepose og sprøyt små topper på bakepapir. Sett marengsen i ovnen ved 60-70 °C i ca. 2 timer til tørking.

Server gjerne pikekyss med jordbær.

Del gjerne marengsrøren i to eller tre forskjellige skåler og ha i forskjellige farger.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant