Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Østerssopp med brunet salviesmør

Østerssopp med brunet salviesmør

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g østerssopp (kongeøsterssopp)
  • 3 ss smør
  • 1 ts frisk salvie
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 273 kcal
Fett 12 g
Protein 14 g
Karbohydrater 18 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Østerssopp stekt i brunet salviesmør, et godt tilbehør til biffmiddagen, eller som en vegetarrett med polenta. Vi har brukt kongeøsterssopp for ekstra størrelse - og en bonus for øynene.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g østerssopp (kongeøsterssopp)
  • 3 ss smør
  • 1 ts frisk salvie
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 273 kcal
Fett 12 g
Protein 14 g
Karbohydrater 18 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server østerssopp med brunet salviesmør til tri-tip med fløtegratinerte poteter, eller med polenta som en vegetarrett. 

Østerssopp med brunet salviesmør

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13598, server:MP-PRD-WEB13 22.03.2025 10:15:13