Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Asparges i stekeovn

Ingredienser

  • 1 bunt hvit eller grønn frisk asparges
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss revet vellagret ost , f.eks. parmesan
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

67 kcal

Energi

5.9 g

Fett

2 g

Protein

0.97 g

Karbohydrater

0.9 mg

Jern

Del

Asparges i stekeovn

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Selv om vi kan få frisk asparges hele året, er det noe helt spesielt med den aspargesen som kommer om våren og på forsommeren. Er du ekstra heldig, får du asparges plukket i Norge. Så god i seg selv at den nesten ikke trenger noe mer enn et dryss salt. Eller litt revet parmesan.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 bunt hvit eller grønn frisk asparges
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss revet vellagret ost , f.eks. parmesan
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

67 kcal

Energi

5.9 g

Fett

2 g

Protein

0.97 g

Karbohydrater

0.9 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med én gang.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 30.03.2023 00:31:42