Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Melkeposjert skrei med paprikasaus

Melkeposjert skrei med paprikasaus

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g skreifilet
  • 1 ss salt

Gul paprikasaus:

  • 3 stk. gul eller oransje paprika
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 2,5 dl hvitvin eller fiskekraft

Melk til posjering:

  • 5 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • Revet skall av 1 stk. sitron
  • 10 stk. hel pepper
  • 2 stk. laurbærblad
  • 2 kvister frisk timian
  • 2 båter hvitløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Nyt fersk skrei i sesong! Melkeposjert skrei med gul paprikasaus, en skikkelig koserett. Perfekt å servere hvis du skal ha middagsgjester, eller vil gjøre litt ekstra ut av fiskemiddagen.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g skreifilet
  • 1 ss salt

Gul paprikasaus:

  • 3 stk. gul eller oransje paprika
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 2,5 dl hvitvin eller fiskekraft

Melk til posjering:

  • 5 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • Revet skall av 1 stk. sitron
  • 10 stk. hel pepper
  • 2 stk. laurbærblad
  • 2 kvister frisk timian
  • 2 båter hvitløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server melkeposjert skrei med gul paprikasaus på varme tallerkner, gjerne med dampet brokkolini eller sukkererter. 

Melkeposjert skrei med paprikasaus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB12 17.06.2024 00:29:06