Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hvit bønnesalat med pinnekjøtt

Salat med pinnekjøtt og kikerter

Ingredienser

porsjoner

Salat:

  • 3 stk. sjalottløk
  • 150 g ruccula
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 100 g kalamataoliven
  • 200 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt i småbiter

Vinaigrette:

  • 1,5 ss balsamicoeddik
  • 1,5 ss olivenolje
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts salt

Pynt:

  • 4 ts lettrømme eller crème fraîche
  • 30 g rødløk i staver
  • 8 stilker frisk basilikum
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salt og smaksrikt pinnekjøtt passer utmerket sammen med den milde nøttesmaken i kikerter. Dette er en rask, enkel og spennende salat som godt kan serveres som en av flere småretter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Salat:

  • 3 stk. sjalottløk
  • 150 g ruccula
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 100 g kalamataoliven
  • 200 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt i småbiter

Vinaigrette:

  • 1,5 ss balsamicoeddik
  • 1,5 ss olivenolje
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts salt

Pynt:

  • 4 ts lettrømme eller crème fraîche
  • 30 g rødløk i staver
  • 8 stilker frisk basilikum

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 23.04.2024 14:32:12