Ingredienser

  • 100 g kokt pinnekjøtt i småbiter

  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 3 stk. sjalottløk
  • 100 g sorte oliven , gjerne kalamataoliven
  • 150 g ruccula

  • 1,5 ss balsamicoeddik
  • 1,5 ss olivenolje
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts salt

  • 4 ts lettrømme eller crème fraîche
  • 30 g rødløk i staver
  • 8 stilker frisk basilikum
Del

Salat med pinnekjøtt og kikerter

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salt og smaksrikt pinnekjøtt passer utmerket sammen med den milde nøttesmaken i kikerter. Dette er en rask, enkel og spennende salat som godt kan serveres som en av flere småretter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 100 g kokt pinnekjøtt i småbiter

  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 3 stk. sjalottløk
  • 100 g sorte oliven , gjerne kalamataoliven
  • 150 g ruccula

  • 1,5 ss balsamicoeddik
  • 1,5 ss olivenolje
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts salt

  • 4 ts lettrømme eller crème fraîche
  • 30 g rødløk i staver
  • 8 stilker frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Hell av kraften på kikertene. Finhakk løk og rucculasalat, bland det sammen med kikerter og oliven.
  2. Bland balsamico, olivenolje, hvitløk og salt i en bolle til vinaigrette. Bland vinaigretten med salaten og fordel i små skåler.
  3. Dryss små biter av pinnekjøtt over salaten og pynt med rømme/crème fraîche, rødløk og basilikum.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant