Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hvit bønnesalat med pinnekjøtt

Salat med pinnekjøtt og kikerter

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt i småbiter

  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 3 stk. sjalottløk
  • 100 g kalamataoliven
  • 150 g ruccula

  • 1,5 ss balsamicoeddik
  • 1,5 ss olivenolje
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts salt

  • 4 ts lettrømme eller crème fraîche
  • 30 g rødløk i staver
  • 8 stilker frisk basilikum
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salt og smaksrikt pinnekjøtt passer utmerket sammen med den milde nøttesmaken i kikerter. Dette er en rask, enkel og spennende salat som godt kan serveres som en av flere småretter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt i småbiter

  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 3 stk. sjalottløk
  • 100 g kalamataoliven
  • 150 g ruccula

  • 1,5 ss balsamicoeddik
  • 1,5 ss olivenolje
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts salt

  • 4 ts lettrømme eller crème fraîche
  • 30 g rødløk i staver
  • 8 stilker frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Hell av kraften på kikertene. Finhakk løk og rucculasalat, bland det sammen med kikerter og oliven.
  2. Bland balsamico, olivenolje, hvitløk og salt i en bolle til vinaigrette. Bland vinaigretten med salaten og fordel i små skåler.
  3. Riv pinnekjøttet i mindre biter med fingrene og dryss det over salaten oynt med rømme/crème fraîche, rødløk og basilikum.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB12 23.09.2023 12:30:24