Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglever med bacon

Kyllinglever med bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g kyllinglever
  • 6 skiver bacon
  • 6 blader frisk basilikum
  • 1 stilk frisk rosmarin
  • 2 ss nøytral olje til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllinglever smaker mildt og nydelig, og sammen med bacon og urter blir dette en herlig liten tapasrett. Server den som den er, eller med en skål aïoli ved siden av.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g kyllinglever
  • 6 skiver bacon
  • 6 blader frisk basilikum
  • 1 stilk frisk rosmarin
  • 2 ss nøytral olje til steking

Slik gjør du

  1. Del kyllinglever i store biter og fjern så mye av hinnene som mulig. Tørk med kjøkkenpapir og del dem om nødvendig i mindre biter.
  2. Del baconskiver i to og pakk inn én og én kyllinglever i bacon sammen med litt basilikum eller rosmarin. Fest med en tannpirker.
  3. Varm olje i en stekepanne og stek bitene gyllenbrune. Leveren skal være rosa inni.

Server retten som tapas eller snacks.

Kyllinglever finner du i frysedisken i mange dagligvarebutikker.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB14 29.05.2024 20:03:40