Ingredienser

  • 250 g kyllinglever
  • 6 skiver bacon
  • 6 blader frisk basilikum
  • 1 stilk frisk rosmarin
  • 2 ss olje til steking
Del

Kyllinglever med bacon

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllinglever smaker mildt og nydelig, og sammen med bacon og urter blir dette en herlig liten tapasrett. Server den som den er, eller med en skål aïoli ved siden av.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 250 g kyllinglever
  • 6 skiver bacon
  • 6 blader frisk basilikum
  • 1 stilk frisk rosmarin
  • 2 ss olje til steking

Slik gjør du

  1. Del kyllinglever i store biter og fjern så mye av hinnene som mulig. Tørk med kjøkkenpapir og del dem om nødvendig i mindre biter.
  2. Del baconskiver i to og pakk inn én og én kyllinglever i bacon sammen med litt basilikum eller rosmarin. Fest med en tannpirker.
  3. Varm olje i en stekepanne og stek bitene gyllenbrune. Leveren skal være rosa inni.

Server retten som tapas eller snacks.

Kyllinglever finner du i frysedisken i mange dagligvarebutikker.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant