Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 2 ss frisk koriander
  • 1,5 ts malt spisskummen
  • 0,75 ts salt
  • 0,25 ts chilipulver
  • 1 båt revet hvitløk
  • 4 stk. sjalottløk
  • 50 g brød , gjerne daggammelt
  • 1 stk. egg
  • 6 stk. grillspyd

smør eller olje til steking

  • 1 stk. avokado
  • 2 ts limesaft

salt og kvernet pepper

Yoghurtdipp:

  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 beger matyoghurt
  • 0,25 ts salt

kvernet pepper

  • 1 ss hakket frisk mynte
Del

Krydrede kyllingboller

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Krydrede kyllingboller stekt på grillen - smaker deilig med en yoghurtdipp ved siden av.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 2 ss frisk koriander
  • 1,5 ts malt spisskummen
  • 0,75 ts salt
  • 0,25 ts chilipulver
  • 1 båt revet hvitløk
  • 4 stk. sjalottløk
  • 50 g brød , gjerne daggammelt
  • 1 stk. egg
  • 6 stk. grillspyd

smør eller olje til steking

  • 1 stk. avokado
  • 2 ts limesaft

salt og kvernet pepper

Yoghurtdipp:

  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 beger matyoghurt
  • 0,25 ts salt

kvernet pepper

  • 1 ss hakket frisk mynte

Slik gjør du

  1. Legg trespyd i vann i 15 til 20 minutter. Det hindrer at spydet begynner å brenne under grilling.
  2. Bland alle ingrediensene til kyllingbollene. Form små boller av farsen og tre dem på trespyd.
  3. Stek eller grill dem noen minutter på alle sider.
  4. Mos avocado med limesaft, salt og pepper.
  5. Del agurken i to på langs, skrap ut frøene og skjær agurken i terninger. Bland inn yoghurt og smak til med krydder. La dippen gjerne stå kaldt en times tid for å trekke smak.

Server kyllingspydene med most avokado og yoghurtdipp.

 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant