Lagre

Ingredienser

  • 12 stk. rå scampi (renset, med halen på)
  • 100 g revet mozzarella
  • 1 ts pepper
  • 12 skiver spekeskinke
  • 2 ss olivenolje
  • 12 g tannpirkere uten smak

  • 1 dl søt chilisaus
Del

Scampi med spekeskinke

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Spekemat er i grunnen en rett i seg selv, men kombinerer du det med andre smaker får du det lille ekstra. Spekeskinke og scampi - det bør du prøve!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 12 stk. rå scampi (renset, med halen på)
  • 100 g revet mozzarella
  • 1 ts pepper
  • 12 skiver spekeskinke
  • 2 ss olivenolje
  • 12 g tannpirkere uten smak

  • 1 dl søt chilisaus

Slik gjør du

  1. Rull hver scampi inn i en skive spekeskinke med revet ost og pepper. Halen skal stikke ut i enden av rullen. Tre scampi på en og en tannpirker.
  2. Pensle med olivenolje, og stek de på grillen eller i ovnen på 230 °C i 6-8 minutter.
  3. Ha søt chilisaus i en liten skål og server som dip.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant