Lagre

Ingredienser

Nok til å marinere ca 800 g kjøtt eller fisk

  • 2 ss honning
  • 2 ss sennep
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss hakket, frisk koriander
  • 1 ss sitronsaft
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Honningmarinade

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En nydelig honningmarinade med sennep, hvitløk og koriander. Kan brukes til all slags kjøtt og fisk. På grunn av honningen kan det være lurt å pensle med marinaden mot slutten av steketiden framfor å marinere før grilling. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

Nok til å marinere ca 800 g kjøtt eller fisk

  • 2 ss honning
  • 2 ss sennep
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss hakket, frisk koriander
  • 1 ss sitronsaft
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Rør sammen honning og sennep.
  2. Riv eller finhakk hvitløk og bland det inn i honningen sammen med frisk koriander, sitronsaft, olivenolje og pepper. La gjerne marinaden stå en stund og utvikle smak før du bruker den.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant