Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Honningmarinade

Honningmarinade

Ingredienser

porsjoner

Nok til å marinere ca 800 g kjøtt eller fisk

  • 2 ss honning
  • 2 ss sennep
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss hakket, frisk koriander
  • 1 ss sitronsaft
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En nydelig honningmarinade med sennep, hvitløk og koriander. Kan brukes til all slags kjøtt og fisk. På grunn av honningen kan det være lurt å pensle med marinaden mot slutten av steketiden framfor å marinere før grilling. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Nok til å marinere ca 800 g kjøtt eller fisk

  • 2 ss honning
  • 2 ss sennep
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss hakket, frisk koriander
  • 1 ss sitronsaft
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Rør sammen honning og sennep.

    Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

  2. Riv eller finhakk hvitløk og bland det inn i honningen sammen med frisk koriander, sitronsaft, olivenolje og pepper. La gjerne marinaden stå en stund og utvikle smak før du bruker den.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 25.05.2024 03:04:44