Ingredienser

  • 2 ss finhakket frisk rosmarin
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 5 stk. knuste einebær
  • 1 ss finrevet sitronskall
  • 0,5 dl tørr vermouth
  • 0,5 dl sitronsaft
  • 0,5 dl olivenolje
  • 0,5 dl dijonsennep
  • 0,5 dl japansk soyasaus
  • 1 ss chilisaus
Del

Sennep- og rosmarinmarinade

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne marinaden med sennep og rosmarin passer spesielt godt til lam, men kan brukes til alle typer kjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 ss finhakket frisk rosmarin
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 5 stk. knuste einebær
  • 1 ss finrevet sitronskall
  • 0,5 dl tørr vermouth
  • 0,5 dl sitronsaft
  • 0,5 dl olivenolje
  • 0,5 dl dijonsennep
  • 0,5 dl japansk soyasaus
  • 1 ss chilisaus

Slik gjør du

  1. Bland alle ingredienser til marianden. Ha kjøtt og marinade i en plastpose. Knyt posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap et par timer, helst over natten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant