Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillribbe med potetsalat

Grillribbe med potetsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g marinert grillribbe i skiver

Potetsalat:

  • 1 kg potet
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 stk. løk
  • 2 stk. hel sylteagurk (eller tilsvarende skivet sylteagurk)
  • 2 dl lettrømme
  • 4 ss majones
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 ss soyasaus
  • 0,5 ts tabasco
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 877 kcal
Fett 68 g
Protein 27 g
Karbohydrater 35 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En klassiker på middagsbordet om sommeren! Krydret grillribbe smaker ekstra godt sammen med en kremet og god potetsalat. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g marinert grillribbe i skiver

Potetsalat:

  • 1 kg potet
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 stk. løk
  • 2 stk. hel sylteagurk (eller tilsvarende skivet sylteagurk)
  • 2 dl lettrømme
  • 4 ss majones
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 ss soyasaus
  • 0,5 ts tabasco
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 877 kcal
Fett 68 g
Protein 27 g
Karbohydrater 35 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk denne oppskriften som en grunnoppskrift, og varier den med for eksempel biter av syrlig eple, kapers, stilkselleri eller grønne oliven for å lage din helt egne spesialsalat. Finhakkede urter smaker alltid godt i potetsalat - for eksempel dill, gressløk, persille eller timian.

Krydret grillribbe kan også grilles kun på direkte varme. Snu kjøttstykkene ofte for å unngå at de svir seg.

Server gjerne med litt vårløk og friske urter!

Grillribbe med potetsalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11780, server:MP-PRD-WEB11 12.10.2024 10:35:10