Lagre

Ingredienser

  • 6 skiver spekeskinke
  • 1 stk. avokado

  • 1 ss ekstra virgin olivenolje
  • saft av 0,25 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 2 ss , grovhakket
  • 2 stilker frisk basilikum , til pynt (kan sløyfes)
Del

Fylt avokado med spekeskinke og valnøtter

(5)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne kombinasjonen med avokado, spekeskinke og nøtter smaker rett og slett fantastisk. Retten passer utmerket både som en forrett, smårett, tapasrett, eller bare som tilbehør til et større måltid.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 6 skiver spekeskinke
  • 1 stk. avokado

  • 1 ss ekstra virgin olivenolje
  • saft av 0,25 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 2 ss , grovhakket
  • 2 stilker frisk basilikum , til pynt (kan sløyfes)

Slik gjør du

1. Skjær skiver av spekeskinke i tynne strimler.

2. Visp sammen olivenolje og limesaft. Smak til med salt og pepper.

3. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Ta ut avocadokjøttet med en skje og skjær det i terninger.  

Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.

4. Bland avocadoterninger og strimler av spekeskinke med vinaigrette. Ha blandingen tilbake i avokadoskallet.

Dryss over hakkede valnøtter og pynt med basilikum.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant