Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fruktbrød

Fruktbrød

Ingredienser

1  porsjoner

En porsjon deig gir 2 store brød eller 4-5 mindre brød.

  • 7 stk. egg
  • 300 g sukker
  • 300 g hvetemel
  • 2 ts natron
  • 2 ts malt kanel
  • 300 g mandler
  • 150 g hasselnøtter
  • 150 g valnøttkjerner
  • 300 g sultanrosiner
  • 150 g korinter
  • 150 g tørkede tranebær
  • 300 g tørket aprikos
  • revet skall av 1 stk. appelsin
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Her har du et saftig og holdbart fruktbrød som smaker like godt til en god kopp kaffe som sammen med en kraftig ost! 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

En porsjon deig gir 2 store brød eller 4-5 mindre brød.

  • 7 stk. egg
  • 300 g sukker
  • 300 g hvetemel
  • 2 ts natron
  • 2 ts malt kanel
  • 300 g mandler
  • 150 g hasselnøtter
  • 150 g valnøttkjerner
  • 300 g sultanrosiner
  • 150 g korinter
  • 150 g tørkede tranebær
  • 300 g tørket aprikos
  • revet skall av 1 stk. appelsin

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Innholdet i kaken kan varieres etter hva du liker med for eksempel andre typer nøtter, tørket fiken eller dadler.

Kaken har lang holdbarhet. Oppbevar den kaldt, og skjær den i tynne skiver ved servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB11 27.07.2024 04:21:01