Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glaserte poteter

Glaserte poteter

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg potet (små)
  • 6 ss sukker
  • 1 dl vann
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Danskene elsker sine brunede kartofler, og må, bare må ha dem til den tradisjonelle juleskinken og en rekke andre gode, danske kjøttretter. Hvorfor vi nordmenn ikke for lenge siden har adoptert denne måten å tilberede poteter på, er et mysterium. Det geniale er at potetene kan kokes ferdige i god tid, og varmes opp samtidig som de karamelliseres. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg potet (små)
  • 6 ss sukker
  • 1 dl vann
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 19.06.2024 09:00:00